Charlize Theron kaže da nakon 25 godina u Hollywoodu “nikada nije bila na razini slave Kim Kardashian”


NOVISada možete slušati članke Fox Newsa!

Charlize Theron postaje iskren o njezinom osobnom životu.

Glumica, 47, razgovarala je s Harper’s Bazaarom za njihovo naslovno izdanje za listopad o roditeljstvu, snalaženju u svijetu spojeva i svom iskustvu nakon 25 godina u Hollywoodu.

“Osjećam se kao da sam na mjestu gdje je to što jest”, rekla je Theron o svojoj karijeri. “Mislim da to što više radim neće promijeniti moju razinu slave. To je samo uvijek bila osrednja vožnja. Nikada nisam bio jedan od onih koji su na Kim Kardashian razini. Ali osjećam se kao da je to oduvijek bilo tako.”

Charlize Theron je nakon 25 godina postala iskrena o svojoj karijeri u Hollywoodu.

Charlize Theron je nakon 25 godina postala iskrena o svojoj karijeri u Hollywoodu.
(Fotografirao Frazer Harrison)

Theron je odrastao na farmi u Južnoj Africi, nedaleko od Johannesburga. Sa 16 godina došla je u Ameriku kako bi započela karijeru modela, što je bio skok u njezinoj karijeri.

CHARLIZE THERON KAŽE DA JE ‘ŠOKANTNO’ SAMA: ‘NETKO SAMO TREBA ODRŽITI PAR I KORAČITI’

“Nisam odrasla u Americi,” rekla je Theron, “tako da uvijek nekako pokušavam održati glavu iznad vode sa školskim sustavom i ispitima, jer mi to nije poznato. Moje obrazovanje bilo je toliko drugačije od što moja djeca imaju u Americi. I tako ima mnogo stvari koje dolaze s roditeljstvom uz koje nisam odrastao.”

Zvijezda “Mad Maxa” dotakla se kakav je bio Hollywood kada je ona počinjala karijeru i rekla da je morala biti “glasna” da bi bila primijećena.

Charlize Theron odrasla je u Južnoafričkoj Republici, au Ameriku je došla sa 16 godina kako bi nastavila karijeru modela.

Charlize Theron odrasla je u Južnoafričkoj Republici, au Ameriku je došla sa 16 godina kako bi nastavila karijeru modela.
(Fotografija Stefanie Keenan)

“Većina mojih 20-ih i 30-ih, i sam način na koji sam odgojena, bilo je jako puno… bilo je to vrijeme u kojem si morao biti bučan kurac samo da nađeš malo mjesta u sobi”, rekla je. “Ne sviđa mi se nužno biti ta osoba, ali definitivno je postojalo razdoblje u mom životu kada je to bio jedini način na koji sam znao kako funkcionirati.”

Osim što je odana samohrana majka svoje dvije kćeri: Jackson, 10 i August, 7 u posljednjem desetljeću, pronašla je ravnotežu u odgoju svoje djece i balansiranju svoje karijere. Glumica “Čudovište”. usvojila svoje dvoje djece.

CHARLIZE THERON RAZMIŠLJA DA NAPUSTI AMERIKU: ‘RASIZAM JE PUNO ŽIVI I ZDRAVIJI’

“To je tako sveobuhvatno”, rekla je. “Ima trenutaka sa svojom djecom kada, da, sjedim u autu, a oni su straga, a mene zaustavljaju jer ne želim izgubiti poziv. Ali volim to. Ne mislim Mogao bih to učiniti da mi se ne sviđa.”

Theron je pokrenula svoju produkcijsku tvrtku, Denver & Delilah, 2003. “Nemati apsolutno nikakvu kontrolu nad onim što nosite velika je stvar koja me stvarno živcirala godinama”, rekla je o svojoj karijeri prije pokretanja svoje tvrtke.

Theron je pokrenula svoju producentsku tvrtku Denver &  Delila, 2003. godine.

Theron je pokrenula svoju producentsku tvrtku Denver & Delila, 2003. godine.
(Fotografija Tibrina Hobson)

“Imati nekog tipa koji te natjera na probu gotovo ispred njih—takve stvari, to je stvarno omalovažavanje. Kad sam počela, nije bilo razgovora o tome. Bilo je kao, ‘Ovo nosiš.’ I posebno se sjećam jednog filma, tog muškog redatelja koji me je samo dovodio, uklapajući se nakon uklapanja nakon… I bilo je tako očito da je to povezano s mojom seksualnošću i koliko su me jebeno mogli učiniti u film. A kad sam počela, to je bila samo norma,” objasnila je Theron.

Promjene u industriji zabave nisu bile nešto što je dugogodišnja glumica shvatila olako.

KLIKNITE OVDJE DA SE PRIJAVITE ZA ZABAVNI BILTEN

“U meni postoji prirodna borba da želim stvoriti okruženja koja izgledaju kao stvari koje bih željela imati prije 30 godina kad sam počela”, rekla je. “Stara garda”, koju je Theron producirala, imala je glumačku postavu i ekipu koja je bila 85 posto žena, na što je istaknula da je ponosna.

“Ne shvaćam uvijek kako treba”, rekla je Theron u svojoj ulozi producentice, “ali vrlo sam svjesna da gledam širu sliku i kažem: ‘Je li ovo stvarno najbolje što možemo?”

Theron je bila samohrana majka svoje dvije kćeri posljednje desetljeće.

Theron je bila samohrana majka svoje dvije kćeri posljednje desetljeće.
(Fotografija: Steve Granitz/FilmMagic)

Osim što je samohrana majka koja karijeru balansira u Hollywoodu, našla je vremena i za predanu obožavateljicu reality showa “Prave domaćice”.

“Uvijek kažem svojoj djeci: ‘Samo malo diverzificiraj’, a moj mali će reći: ‘Gledaš li opet Kućanice?’ A ja kažem, ‘Da, jesam. … Kasnije ćemo gledati malo Fellinija’, rekla je.

KLIKNITE OVDJE ZA PREUZIMANJE APLIKACIJE FOX NEWS

Glumica serije “Bomba”, koja je samohrana majka posljednje desetljeće, ispričala je da je trenutno slobodna i da se ne namjerava udati.

“Za vrijeme COVID-a, netko je bio zainteresiran za ovo sa mnom”, rekla je. “Bilo je to samo duboko poniranje u vezu. A ja sam bila kao, ne znam želim li to. … jednostavno se osjećam tako izvan prakse.”