Korisnici interneta ogorčeni ponašanjem Fauve Hautot


Ovog petka, 23. rujna, ponašanje Fauve Hautot u

Ovog petka, 23. rujna, ponašanje Fauve Hautot u “Plesu sa zvijezdama” razbjesnilo je korisnike interneta. TF1 snimak zaslona

Ovog petka, 23. rujna, treći bonus “Plesa sa zvijezdama” emitiran je uživo na TF1. Ako su se dvojci natjecali u ljepoti i izgledu na parketu studija 217, jedna je plesačica posebno naljutila korisnike interneta. Neki su uvjereni da je Fauve Hautot “naklonjena” produkciji, što ih počinje živcirati.

12. sezona “Ples sa zvijezdama” napravio svoj veliki povratak na TF1. Za ovo novo izdanje, Prvi kanal je stvari isplanirao na veliki način. Novi žiri, novi kandidati i plesači, pa čak i nova pravila. Ako je Camille Combal i dalje na čelu ovog showa, Karine Ferri je u međuvremenu odlučio odletjeti na druge horizonte. U svakom slučaju, prva dva bonusa omogućila su Francuzima da upoznaju 12 kandidata ove sezone 12 “Ples sa zvijezdamaNažalost, dva dvojca već su morala napustiti avanturu, a da se nisu uspjela dokazati: David Douillet u pratnji Katrine Patchett, kao i Theo Fernandezkoji je plesao sa mala sestra Else Bois, Alizee.

Otkrijte portret Camille Combal:

Ovog petka, 23. rujna, deset poznatih osoba koje su još u utrci udvostručilo je svoje napore kako bi impresioniralo četvero sudaca. François Alu, Bilal Hassani, Marie-Agnès Gillot i Chris Marques, koji se vratio ovaj tjedan, postavili su ljestvicu vrlo visoko i nisu propustili nijednu pogrešku. Mora se reći da je natjecanje doseglo svoj vrhunac, budući da su to bili amblematski dvoboji “Plesa sa zvijezdama”. Produkcija se potrudila učiniti “što točnije moguće”, uspoređujući bilješke kandidata prve i druge premije. Kao što se i očekivalo, dva dvojca koja su dobila četiri zujanja sukobila su se tijekom ovog trećeg bonusa “Plesa sa zvijezdama”.

‘Previše favoriziranja’

Billy Crawford i njegova partnerica Fauve Hautot morali su plesati protiv Stéphanea Legara i Calissona. Njihovi nastupi bili su nevjerojatni i kako je istaknuo François Alu, bilo je nemoguće odlučiti se između njih. “To je kao da birate između dva kuhara s zvjezdicama”, rekao je, a komentare je podržao Chris Marques. Međutim, na strani korisnika interneta temperatura je bila vrlo različita. Nekad obožavana u javnosti, Fauve Hautot je malo-pomalo navukla bijes hejtera. Korisnici Twittera počeli su mijenjati mišljenje o profesionalnoj plesačici. Za veliki broj njih, Fauve Hautot bi bila “poklonjena” produkciji. Neki čak izazivaju hir mlade žene da zapleše s Billyjem Crawfordom, dok je u početku njezin partner trebao biti Stéphane Legar. Ona bi tada odbila s njim u duetu jer nije bio dovoljno poznat. Glasine koje kruže o zvijezdi plesača showa, ali koje nije potvrdila glavna zainteresirana strana, pa čak ni TF1. Ipak, sa stajališta korisnika interneta, ova 12. sezona “DALS-a” čini se “sezonom previše” za Fauve Hautot.

“Ne vrijedi mrziti Fauve”

Ako korisnici interneta plaču ružno misleći da je Fauve Hautot “favorizirana” produkcijom “Plesa sa zvijezdama”, drugi Twittosi su to htjeli braniti. Štoviše, neki pretplatnici na Twitteru naglasili su činjenicu da otkako je Denitsa Ikonomova napustila vodeći program TF1, sada je Fauve Hautot “ta koja postaje meta hejtera”. Osim toga, njezin talent kao koreografa još jednom je dobio pljeskom plesačinih obožavatelja. Za pratitelje mlade žene, njezine ocjene su “veoma zaslužene”.

Suci su odlučili da su Fauve Hautot i Billy Crawford kvalificirani za sljedeći bonus. No, Clémence Castel i Candice Pascal nisu bile te sreće te su ispale iz natjecanja.

Možda će vas zanimati i ovaj sadržaj: