što ne raditi


Neki parovi tjeraju nas da sanjamo jer se čini da odolijevaju svim testovima koje nam život postavlja. Nakon godina, pa i desetljeća, ovi parovi izgledaju ljubav kao prvog dana, bez sjene svađe ili frustracije. Ili se radi samo o tome da se ovi parovi drugačije nose sa svojim problemima? Čini se da je tajna očuvanja sklada u ovim parovima usvajanje dobrih navika i komunikacija kada stvari ne idu dobro! Evo što parovi koji traju nikad ne radi, za a ispunjavajući odnos.

Da bi vaš par potrajao, nemojte se zadržavati na problemima prošlosti

Bez obzira na to predmet spora ili kako ste se osjećali u tom trenutku, da biste zajedno krenuli naprijed, morate izbjegavati ponoviti stare svađe. Inače riskirate raskid zbog onoga što će vam se, gledajući unazad, činiti kao sitnice. A to bi bilo stvarno glupo!

Kao par, nemojte pronalaziti lažna opravdanja

Da, komunikacija je ključ za par i morate reći kada stvari ne idu dobro. Ali ako su sve vaše rečenice poput “Žao mi je, ali…”, “Slažem se s tobom, ali…”, izbjegavajte to. Ispričavati okrivljavanje drugoga ili ponovno ukazivanje na to nisu pravi izgovori. A to će samo eskalirati situaciju i povećati ogorčenost jedni prema drugima. Uzimanje toga na sebe s vremena na vrijeme nikome ne škodi – sve dok to s vremena na vrijeme ostane.

Kao par, nemojte osuđivati ​​svog partnera

U parvažno je imati povjerenje u drugoga i da se osjećate kao vi u svojoj vezi kako biste zajedno mogli ići naprijed. Ako se osjećamo osuđenima kada pričamo obiteljsku priču, ponašanje koje smo imali ili traumu, onda očito ovaj odnos nije zdrav. Da biste se upoznali, izbjegavajte biti oštri jedni prema drugima.

Da bi vaš par potrajao, nemojte širiti svoj život na internetu

Ako vas partner nervira, najgore što možete učiniti za svoju vezu bilo bi požaliti se na to na internetu. Zamislite da svaki put kada napravite pogrešan korak, vaša rodbina, kolege, rođaci, prijatelji, pa čak i nepoznati ljudi budu obaviješteni u trenutku. Da biste živjeli sretno, živite skriveno: ostavite svoju vezu izvan mreže.

Nemojte se odbiti opravdavati

Ako vam je ego važniji od veze, dobro, sretno Kresivo. Više ako cijenite svoju vezuprepoznajte kada ste u krivu i ispričajte se svom partneru.

Da bi vaš par trajao, nemojte odbiti oprostiti

Odbijte prihvatiti isprike govoreći sebi da se druga osoba mora potruditi, to je dobro za ego, ali ako ćete oprostiti svom partneru, onda to učinite. Ako više volite hraniti svoj ego i vidjeti kako vam drugi puzi pred nogama, a da vas uopće ne ispituje, možemo vam savjetovati Zujati kao bumbar također.

Ne krivite svog partnera

Ako svaki put kad vam se partner vrti u glavi ili je nespretan, krivite njega/nju, neminovno će vam se zamjeriti. the tajna para koja traje, je podrška jedni drugima u prevladavanju svih prepreka. Ti to misliš Michelle i Barack Obama okrivljuju jedni druge kad stvari krenu po zlu? Naprotiv, potrebno je ohrabriti partnera i ne preplaviti ga.

Nemojte se žaliti njegovim prijateljima

Normalno je, pa čak i zdravo pričati prijateljima o svom životu, pogotovo kada stvari ne idu dobro. Ali trebaju li doista znati sve detalje vaše veze? Ako ima toliko toga za ispričati, a ide tako loše, možda bismo trebali završiti ovu priču.

Ne stvarajte svoj život na temelju njegovog partnera

Zajedno ići naprijed je tajna jednoga par koji traje, ali također morate zadržati svoju neovisnost, riskirajući da se brzo nađete zarobljeni u vašoj vezi. prati svog tipa na drugom kraju svijeta, u redu, ali samo ako je i to ono što želiš i ako si siguran da možeš raditi što želiš! Za izgraditi dvosmjerni odnosmorate znati praviti kompromise kako biste stvorili zajedničku budućnost.

Pročitajte također:

Parovi TV serija koje će vas jako nostalgirati

Prema znanosti postoje 4 vrste parova, saznajte kojem pripadate

Par: 12 stvari koje nikada ne treba tolerirati u vezi