Valérie Kaprisky: što radi njezin diskretni suprug, koji s njom dijeli život 23 godine?


U 60. godini Valérie Kaprisky nastavlja prštati po ekranu, posebice u Astrid ili Raphaëlle. Svoj uspjeh dijeli sa svojim suputnikom više od 20 godina.

Živjeti sretno, živi skriveno. Ova izreka savršeno odgovara paru koji su godinama činili Valérie Kaprisky i njezin suprug. Priznata i obožavana glumica od početka svoje karijere, glumica je prošla kroz posebno komplicirana vremena. U mladosti je bila podvrgnuta terapiji koja je na više razina bila spasonosna. “Psihoterapija može spasiti, ja sam dokaznapisala je Valérie Kaprisky u kolumnama pariški. Osam godina naučio sam razlikovati ljudsku vrijednost od umjetničke vrijednosti. Sada znam da ako te odbiju kao umjetnika za neku ulogu, to ne znači da te ne vole. ovo se odnosi na sve profesije. Vaša funkcija niste vi.”

Jednom kad se pomirila sama sa sobom, Valérie Kaprisky odvojila je vremena da pronađe svoju polovicu. Pronašla ga je krajem devedesetih i od tada vodi savršenu ljubav s misterioznim muškarcem čije ime ne znamo, ali koji, poput nje, gravitira u svijetu kinematografije. Doista, suprug glumice uspješan je skladatelj dokumentarne glazbe. U njegovom je naručju pronašla a “stabilnost”kako se glumica povjerila kolumnama Gala. Ovo mu omogućuje “ostati ukorijenjen u stvarnosti i podnijeti nestašluke posla kao što su brutalni izbori glumaca”. “Dvadeset godina dijelim svoje postojanje sa svojim suprugom skladateljem glazbe, dodala je Valérie Kaprisky. Sve dok ga imam uz sebe, mogu podnijeti da je sve ostalo nasumično.”

Valérie Kaprisky: ovaj “sin” s kojim je bila u vezi

“On je vrlo fin čovjek, kao i ja”, rezimirala je glumica koja nije razgovorljiva kada su u pitanju ugađanja privatnom i bračnom životu. U stupcima od Galaobjasnila je Valérie Kaprisky da nikad nije postala majka. “Nisam mogla, odustala sam. Ja sam svekrva i to mi je sasvim u redu. Uključim se”, uvjeravala je naše kolege. Vrlo diskretna u vezi sa svojim suprugom, Valérie Kaprisky prije mnogo godina imala je mnogo poznatiju vezu s poznatim “sinom”. Otkrivena ulogom u filmu Godina meduze 1984., glumica se nekoliko mjeseci kasnije našla na naslovnicama časopisa, fotografirana u zagrljaju… Anthonyja Delona.

“Mislili su me da sam fatalna žena, bila sam djetinjasta žena”objasnit će kasnije ovu epizodu koja ju je duboko traumatizirala. Godine 1987. sin Alaina Delona i Valérie Kaprisky čak se našao na naslovnici Paris Matcha. No, ova ljubavna priča nije dugo potrajala jer se par brzo razišao. Sa svojih 60 godina, glumica je sada ispunjena u svom privatnom životu kao iu svom profesionalnom životu jer je nalazimo posebno u Astrid i Raphaëlle. No posljednje godine nisu poštedjele Valérie Kaprisky, koja je jako patila od menopauze. “Moramo se oblačiti kao luk da predvidimo toplinski udar! Imamo promjene raspoloženja, smijemo se, plačemo, krhkiji smo”, detaljno je opisala u kolumnama Gala.

Valérie Kaprisky živi “u potpunosti svoju seksualnost”

Našim kolegama je dodala da joj je u to vrijeme bilo važno živjeti “potpuno njegova seksualnost” sa svojim pratiocem: “Uvijek sam se borila protiv uvriježenih ideja, a menopauza ih nosi jako puno. Naprotiv, vrijeme je da ponovno otkrijete svoje mladenačke snove, da ih ostvarite. Osloboditi se tuđih pogleda, u potpunosti doživjeti svoju seksualnost. Sad ili nikad”. Kako bi najbolje proživjela ovaj strahoviti trenutak za većinu žena, Valérie Kaprisky se natjerala na vrlo strog način života. “Četiri puta tjedno vježbam neku sportsku aktivnost (…) Radim šipku na tlu, pilates, trbušnjake i glutealne vježbe.opisala je. Nizak sadržaj glutena, bez mliječnih proizvoda od kravljeg mlijeka. Malo šećera (…) Ja reproduciram način na koji su moji poljski djed i baka živjeli na selu.”