Vanessa Paradis napuštena u LA-u – Johnny Depp kvari njenu vezu sa Samuelom Benchetritom, svojim muškarcem


Nakon što se pojavila sa Samuelom Benchetritom u Los Angelesu, čini se da je Vanessu Paradis pretplatio njezin suprug. Sada je sama u Kaliforniji.

49-godišnja pjevačica i glumica doista je viđena solo na ulicama Los Angelesa, kako uživa u kavi. I ovoga puta, čini se, paparazzi joj nisu smetali.

Njezin muž bi se vratio u Pariz kako bi se pozabavio svojim brojnim aktivnostima.
Štoviše, prema glasinama o kojima se šuška časopis Public, kći Vanesse Paradis, Lily-Rose, ne bi se slagala sa svojim očuhom Samuelom Benchetritom kojeg bi izbjegavala tijekom boravka u Parizu.

“Suprotno njezinoj navici”, onaj s kojim sklapa par Yacine Stein “ne ostaje s mamom”.

Tijekom svojih eskapada u Parizu, najradije bi “uzela apartman u Ritzu dok je Samuel vrlo prisutan u stanu svoje majke”.
“Lily-Rose ima pravi osjećaj za obitelj! Oni koji prilaze njegovom ocu kao njegovoj majci, upozoreni su, ako ih nastradaju, neće ga odnijeti u raj”.

Osim toga, prema posljednjem Here Parisu, pjevačica bi na punom sudu loše podnijela napade svog bivšeg.
Jackova i Gabriellina mama je kvalificirana Francuski iznuđivač (i kučka) pokušavajući im isprati mozak… za što sam siguran da je neizbježno”.

“Kakvo razočaranje za Vanessu! Ali to nije sve. O svom susretu s Amber Heard, tijekom snimanja Rhum Expressa 2009., Johnny Depp kaže: “Tijekom scene pod tušem, gdje smo se ljubili, osjetio sam nešto što nisam trebao jer ju je u to vrijeme Amber imala partner i ja smo imali Vanessu. Sve je počelo onim poljupcem pod tušem. Scena će se nastaviti u njegovoj svlačionici uz “čašu vina i poljupce”.